Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

24 Eylül 2010 Cuma

BEN KİMİM?


Çalışan, soran soruşturan, araştıran, okuyan bundan sonra da artık yazan 2 çocuklu araştırmacı anneyim...
Yıllardır okurdum blogları, sadece blogları değil anne, çocuk, bebek sitelerinin hepsini, ayrıca 5 senedir piyasaya çıkan bütün bebek dergilerini her ay... Hep derdim bir blog da ben yapayım, yazayım öğrendiklerimi, paylaşayım. Şimdi nasip oldu. Bilmem, ne kadar düzenli yazabilirim, ne kadar vakit ayırabilirim bu bloga. Ama vakit ayırmaya çalışacağım iş ve ev arasındaki koşuşturmamın arasında.
Daha önce de bir küçük blog denemem oldu ama yürümedi, devam ettiremedim. Bebek yemekleri ile ilgili bir blog açmıştım.
Şu an 4,5 yaşını az geçmiş olan kızıma hamileliğimden beri benim işim gücüm bunlar oldu; Piyasada her ay yayınlanan bebek ile ilgili tüm dergileri alır didik didik okur, anne- bebek- çocuk ile ilgili tüm internet sayfalarını ve tüm blogları takip eder, konu ile ilgili kitapçılarda bulduğum tüm kitapları alırdım. İkinci kızım da şu an 21 aylık halen devam ediyorum bunları yapmaya. Tüm yayınlanmış çocuk ve bebek yemekleri kitaplarını aldım, kendim de bir şeyler uydurdum, bunları blog da yayınlayayım dedim, tabi kaynak göstererek. Ama devam edemedim.
Şimdi burdayım...Araştırmalarım sonucu edindiğim yararlı bilgileri ve kızlarımla yaşadığım deneyimleri anlatacağım. Umarım beğenerek okursunuz ve okuduktan sonra yorumlarınızı yazarsınız. PAYLAŞALIM (tuttum bu sözü, sloganımız mı olsa ne?)
SEVGİLER
Araştırmacı Anne

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Siteniz çok hoş, tesadüfen rastladım, bundan sonra takip edeceğim. Yemek blogu demişken, ben de birkaç ay önce kızım için (şimdi 7.5 aylık) www.laraninmamalari.blogspot.com'u açtım. Önce, dergilerde kitaplarda rastladığım tarifleri girerim -tabii ki kaynak göstererek-, böylece asla kaybetmem diye girişmiştim bu işe. Ama kızım ek gıdalara geçtikten sonra mama maceralarımızı tuttuğum bir anı defterine dönüştü ister istemez :) Yazarken çok eğleniyorum, insanların okuduğunu bilmek -az da olsa- çok keyifli. Kimse okumasa bile Lara'ya hatıra kalacağını bilmek bile güzel. Sevgiler.

    YanıtlaSil