Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

19 Eylül 2011 Pazartesi

"Çılgın Çocuklar" , Kokulu Film Vizyonda


Geçtiğimiz Cuma günü yani 16 Eylül'de bir ilk gerçekleşmiş sinemada. 3 boyutlu filmlerden sonra 4 boyutlubir film “ Çılgın Çocuklar” vizyona girmiş. Çılgın Çocuklar ' da (Spy Kids) filmine girmeden önce numaralı kartlar verilecekmiş, perdede yansıyan numaraya göre kartları kazıyıp sahnedeki kokuyu alabilecekmişiz. Ne kadar hoş değil mi? Çok merak ettim valla.Kokulu film :))

Filmin Konusu

Marissa Cortez (Jessica Alba), özel servisteki görevden ayrılarak kendisini ailesine ve çocuklarına adamaya karar veren eski bir ajandır.Fakat öğrendiği tehditkar bir haber üzerine gizli servise geri döner. Zira zamanın dengesiyle oynayarak dünyayı yok etmenin bir yolunu bulan kötü adam (Danger D’Amo) iş başındadır.Marissa gizli görevini kocasından saklamaya çalışsa da çocuklarının (Rowan Blanchard ve Mason Cook) bu macera dolu işe bulaşmasına engel olamaz.
 
Filmin Detayları
 
Yapım: 2010,  2011 ~ ABD
Tür: 4 Boyutlu,  Aile,  Aksiyon,  Casusluk,  Çocuk,  Gizem,  Komedi,  Macera
Yönetmen: Robert Rodriguez
Oyuncular: Jessica Alba,  Antonio Banderas,  Carla Gugino,  Danny Trejo,  Alexa Vega,  Jeremy Piven,  Daryl Sabara,  Farah White,  Adam Maurer,  Aisa Palomares,  Alcides Dias,  Allison Wood,  Caroline Mcneil,  Fernando Lara,  Joe Nelson,  Kevin A. Green,  Kevin Machate,  Kile Moore,  Kristin Miller White,  Mason Cook,  Melissa Cordero,  Miles Marmolejo,  Ripley Lowe,  Rowan Blanchard,  Skye Polchert,  Tiger Darrow,  Tony Bottorff,  Wil Pollard
Süre: 1 saat 29 dk
Gösterim Tarihi: 16 Eylül 2011 (Türkiye)

1 yorum:

  1. Bizde dün bu filme gidelim diye konuşuyorduk. Açıkçası merak ediyorum :)

    YanıtlaSil