Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

25 Haziran 2015 Perşembe

Crocs ile Işıklı Adımlar

CrocsLights koleksiyonu ile ayakkabılara eğlence geliyor!

Crocs’un en parlak fikri ile ayakkabılara eğlence geliyor! Çocuklar,her adımlarında yanıp sönen ışıklı CrocsLights ayakkabılara bayılacaklar. CrocsLights koleksiyonu, uzun ömürlü LED ışık sistemi ve yastıklama sağlayan patentli Croslite™tabanı ile kızlar ve erkekler için birbirinden renkli seçenekler sunuyor.

Minik adımlar için eğlenceli ışıklar
 
Küçük hanımlar her adımlarında sihirli bir şekilde yanıp sönen, sevimli kelebek desenli CrocsLights Butterfly Clog modelini çok sevecekler.
Şimşek McQueen karakterli CrocsLights CarsTM Clog ilehız kesmeden eğlenceye devam!
 
CrocsLights Robo Shark Clog’un, ışıklı tasarımı ve köpek balığı deseni ile minik adamlar maceraya hazır.

Yanıp sönen ışıklarıyla sezonun en eğlenceli koleksiyonu CrocsLights, yepyeni modelleri ve renk seçenekleriyle Crocs mağazalarında sizleri bekliyor.









Crocs Hakkında

Dünya lideri CrocsTM, her güne ve her tarza uygun olan 300 çeşit yenilikçi modeli ile kadınlar, erkekler ve çocuklar için genişbir koleksiyon sunuyor. Hafif ve rahat olan CrocsTM,her duruma ve her mevsime göre uyumluluk gösteriyor.CrosliteTM  adı verilen yenilikçi ve özel bir teknoloji ile üretilen CrocsTM’un tüm ürünleri yumuşak, iz bırakmayan ve koku yapmayan özellikleri ile ön plana çıkıyor.90 ülkede satılan CrocsTM’un dünyanın dört bir yanındaki sevenleri işte, okulda ve oyun oynarken Crocs ayakkabılarının alışılmışın dışındaki kalıpları, işlevselliği, rahatlığı ve çok yönlülüğü ile sunduğu konforun keyfini çıkartıyor. Daha fazla bilgi için www.crocs.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.Crocs’u sosyal medyada takip etmek için; www.facebook.com/CrocsTurkey, www.twitter.com/Crocstr, www.instagram.com/CrocsTurkey

3 yorum:

  1. merhaba , bu postunuzla ilgili yorum yazmaktan ziyade header ınız ilgimi çekti bu yüzden yorum yazmak istiyorum çok ama çok güzel bir header çok beğendim gerçekten , benimde bir blogum var ve tamamen kendi çabalarımla öğrenmeye çalıştığım bir alan header hakkında bir türlü tutarlı olamadım beceremiyorum header yapmayı malesef bana yardımcı olabilirseniz inanın çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutlamak isterim. Takip ettiğim bloglar arasında bloğunuzuda ekledim.
    Ayrıca Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum. oya örnekleri
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,

    blogunuzu ilgiyle takip ediyoruz başarılarınızın devamını dileriz.

    http://www.straforevi.com/

    YanıtlaSil