Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

23 Mayıs 2011 Pazartesi

Hamileleri Radyasyondan Koruyan Ürünler

Dünyada Büyük İlgi Gören Amerikan Hamile Giyim ve Aksesuar Markası Belly Armor Artık Türkiyeʼde! BELLY ARMOR ürünleri, doğmamış bebeğinizi modern yaşam koşullarıyla beraber hayatımıza girmiş olan elektronik ürünlerin yaydığı radyasyondan maksimum koruma sağlamak amacıyla geliştirilmiştir.
RİSK YARATAN FAKTÖRLER

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri haline gelmiş olan cep telefonları, bilgisayarlar, MP3 çalarlar, medya aletleri, baz istasyonları, yüksek gerilim hatları, televizyonlar, mikrodalga fırınlar, kablosuz ağlar ve benzeri birçok elektronik alet, yaydıkları radyasyonla anne adaylarının ve bebeklerinin sağlıklarını riske atmaktadır.
Son on yılda radyasyona maruz kalma oranları elektronik alet kullanımıyla beraber hızla arttığı için, doğum kusurları, düşükler, çocukluk dönemi lösemisi, kanser ve otizm gibi hastalık riskleride önemli ölçüde artmıştır.

KORUNMA NASIL SAĞLANIYOR?

Çoğu gümüş iplikten yapılmış özel RadiaShield® kumaşı ve en yüksek kalitede malzemelerle üretilen BELLY ARMOR, emniyet ve rahatlığı şıklıkla birlikte sunarak radyasyondan korunmayı sağlar. RadiaShield® kumaşı aynen topraklama hattının kaçak akımları etkisiz hale getirdiği gibi, gelen elektromanyetik dalgaları etkisiz kılarak, günlük radyasyona karşı kalkan görevi görür. Bu şekilde anne adayları ve bebeklerinin üzerinde oluşan radyasyona maruz kalma oranı minimuma indirilir. Amerikaʼda onaylı laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen yoğun testler sonucunda BELLY ARMOR ürünlerinde kullanılan RadiaShield® kumaşının günlük hayatımızdaki radyasyona karşı %99.9 etkililikle koruma sağladığı onaylanmıştır. RadiaShield® kumaşının etkinliğini yapacağınız çok basit bir test ile siz de görebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, cep telefonunuzu BELLY ARMOR ürünüyle sarmak; 30 saniye sonra göreceksiniz ki cep telefonu sinyaliniz minimum seviyeye inecek veya tamamen yok olacaktır.

ÜRÜNLER
KORUYUCU T-SHIRT (The Belly Tee)
KORUYUCU BATTANİYE (The Belly Blanket)
KORUYUCU KARIN BANDI (The Belly Band)


Not : Yazı ürünün sitesindeki basın bülteninden alınmıştır.

Ayrıntılı bilgiler için tıklayın.

3 yorum: