Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

10 Mayıs 2011 Salı

Vizyondan Seçmeler


Yaz yaklaşırken vizyona çok güzel animasyon filmler girmeye başladı. Haftasonu çocuklarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz  birbirinden güzel filmlerden birini seçebilirsiniz.

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı

 

Konusu: Kırmızı, Başlık Kardeşleri isminde bir gizli örgütün eğitiminde karşımıza çıkar. Nicky Flippers tarafından acilen göreve çağrılır ve eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalır. Kötü kalpli bir cadı, Hansel ve Gretel adında iki masum çocuğu alıkoymuştur ve Nicky'nin arama kurtarma görevi için Kırmızı'ya ihtiyacı vardır.

Winnie The Pooh


Konusu :Yüz Dönüm Ormanı'nda işler her zamanki gibi. Düşünceli fakat aklı kıt ayı Pooh, çok aç bir şekilde uyanıyor ve balsız kaldığını fark ediyor. Bu yüzden de sonunda arkadaşları Tigger, Tavşan, Piglet, Baykuş, Kanga, Roo ile birlikte raydan çıkan bir yolculuğa başlıyor. En az onlar kadar önemli olan Eeyore'ye yeni bir kuyruk bulma mücadelesi ise bu yolculuğun ilk etabını oluşturuyor.



Rio


Konusu: Evcimen papağan Mavili, sahibi Linda ile Lake şehrinde konforlu bir hayat sürmektedir. Mavili'nin Makav kuş türünün son örneği olduğunu düşünmekteyken, Rio de Janeiro'da Harika isimli bir dişi makavın yaşadığını öğrenince yolculuğa çıkarlar. Rio'ya vardıktan bir süre sonra Mavili ile Harika, hayvan tacirleri tarafından kaçırılır. Rio'lu bir grup kuş tarafından kurtarılırlar. Mavili artık uçmayı öğrenmenin ve Linda'ya dönme zamanının geldiğini anlar.


Panda:Sihirli Yol


Konusu: KG, Prens Po'ya aşık oldu; Panda onlara eşlik etti. İmparator, oğlunun partiye katılmasına kızınca O'nu eve yolladı. Ertesi gün KG, Prens Po'yla karşılaşmak için kiraz bahçesine gitti. Tam sevdalarını itiraf edeceklerdi ki, Prens Po, Prenses Mei tarafından kaçırıldı ve amansız bir mücadele başladı.



Alfa ve Omega:Eve Dönüş Macerası


 

Konusu: Film, ormandaki bir grup hayvanın başından geçenleri anlatıyor. Duygusal olduğu kadar komik öğelerle de zenginleştirilen film, aile ve engelleri aşma gibi iki güçlü tema üzerine kurulu. Bir animasyon film için fazla sofistike olsa da ekip komediyle bunu çocukların zevkle izleyeceği ve örnek alabileceği bir filme dönüştürmeyi başarmış.




Tavsiye benden, seçmek ve seyretmek sizden.İyi seyirler...









1 yorum:

  1. kızım bir büyüse sinemayı anlasa bende gitmek istiyorum hele kırmızı başlıklı kızı çok merak ettim.

    YanıtlaSil