Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

14 Şubat 2012 Salı

Özel Günlerde Hayat Veren Hediyeleri Tercih Edin...

Temiz su bile hediye olabiliyor.

Hayat Veren Hediyeler Nedir?
Hayat veren Hediyeler dünya çocuklarına hediyelerdir. Bu hediyeler yıl boyu UNICEF yardım programları çerçevesinde dünyanın her tarafındaki çocuklara ve yaşadıkları toplumlara dağıtılır. Bir arkadaşınıza, dostunuza, iş çevrenize hediyelerimizden aldığınızda, onlara, hediyenin fotoğrafı ya da açıklaması olan özel bir e-kart gönderilir. Hediye olarak satın aldığınız her ürün, UNICEF'in hizmet verdiği 155 ülkede, en çok ihtiyaç duyulan yere ulaştırılır.

Hediyelerin sadece sembolik değil, gerçekten yerine ulaşan bir hediye olduğuna emin olabilir miyim?
UNICEF çalışmalarını çocukların ihtiyaçlarına göre yönlendirir. Bu nedenle, bazı durumlarda, seçtiğiniz ürün aynı kategori içinde başka bir ürün ile değiştirilebilir. Örneğin, çocuk felci aşısına o dönemde ihtiyaç yok ise, UNICEF geçici olarak bunun yerine sıtma aşısı alma hakkını saklı tutar. Ancak aşı alanında bir hediye seçtiyseniz, hediyenizin çocukları hastalıklardan korumak için kullanılan bir aşı olacağından emin olabilirsiniz.

Satın aldığım hediyenin sertifikasını alabilir miyim?
Bir arkadaşınıza, dostunuza, iş çevrenize hediyelerimizden aldığınızda, onlara, hediyenin fotoğrafı ya da açıklaması olan özel bir e-kart gönderilir. Dilerseniz, e-kart yerine size gönderilecek pdf kartı seçebilir, pdf kartı yazdırarak hediye etmek istediğiniz kişiye elden de teslim edebilirsiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra tarafınıza e-posta yoluyla bilgilendirme de gönderilecektir.
Hediye gönderilecek olan ülkeyi seçebilir miyim?
UNICEF nerelerde ihtiyaç olduğu ve nerelerde yeni ihtiyaçların ortaya çıkabileceği konusunda bilgi sahibidir. Hediyeler en çok ihtiyaç duyulan yere gönderilir, bu nedenle, hediyelerin hangi ülkeye gönderileceği konusunda tercih yapmak mümkün değildir. Yıl sonunda yapılan raporlamada Türkiye’den satın alınan hediyelerin hangi ülkelere gönderildiği konusunda bilgilendirme yapılacaktır.

Ödemeyi nasıl yapabilirim?
Ödemelerinizi Master Card ya da Visa kredi kartı ile yapabilirsiniz.

1 yorum:

  1. kartpostallar bilinir UNİCEF denilince.. bu uygulama da oldukça anlamlı ve yararlı..

    YanıtlaSil