Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

19 Mart 2012 Pazartesi

Sivilce Efsaneleri

Sivilce diyetten kaynaklanır: Diyetle sivilcenin ilişkisi kesin olarak saptanmamıştır. Çikolata, kızartma, kuruyemiş sivilce yapar diye bir kural yok. Kişinin sivilce yaptığını gözlediği bir yiyecek varsa ondan kaçınmasında fayda var. Bilimsel olarak da kan kolesterol düzeyini yükselten yiyecekler sivilceyi artırabilir.

Sivilce kirden kaynaklanır: Akne derinin kirli olmasından kaynaklanmadığı gibi aşırı ve sık sık deriyi temizlemek de sivilceyi geçirmez.

Bronzlaşmak sivilceye iyi gelir: Güneş banyosu sivilceyi geçirmez. Kısa bir süre azalmış gibi görünmesine neden olur ve sonrasında genelikle artırır.

Yüz temizleme ürünü ne kadar kötü kokuyorsa, sivilce üzerinde etkisi o kadar kuvvetlidir: Doğru teknolojilerle üretilmişve klinik olarak etkisi kanıtlanmış, güzel kokulu kozmetik ürünleride aynı iyileştirici etkiyi gösterir.

Sivilce sadece ergenlik döneminde görülür: Her yaşta görülebilir.

Stres sivilce yapar: Tam olarak doğru olmayan bir mit daha. Hafif stresler sivilceyle ilgili olmamakla birlikte ağır stres durumları hormonları etkileyerek sivilceyi artırabilir.

Size bir önerim var!!!

NEUTROGENA PEMBE GREYFURT SERİSİ TÜRKİYE’DE...

Dermatologların önerdiği cilt bakım ürünleri markası Neutrogena, sivilce ve siyah noktalarla, içerdiği pembe greyfurt aroması ve patentli MicroClear teknolojisi ile etkin bir şekilde savaşan ve eşsiz kokusu ile duyuları harekete geçiren yeni cilt temizlik ürünleri “Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi”ni Türk tüketicisiyle buluşturuyor.

Neutrogena Pembe Greyfurt Serisi, problemli ciltler için geliştirilmiş, Yüz Temizleme Jeli ve Günlük Peeling Jel’den oluşuyor.

Neutrogena’nın patentli MicroClear teknolojisi, sivilceye neden olan fazla sebumun çözülmesini ve böylece sivilce oluşumunun hızla azalmasını sağlıyor. Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli, içerdiği salisilik asit sayesinde cilde derinlemesine nüfuz ederek siyah nokta oluşumunun azalmasına yardımcı oluyor. Pembe Greyfurt Serisi ürünleri canlandırıcı formülleriyle cildi kurutmadan temizlerken, içerdiği pembe greyfurt aroması ile de duyuları harekete geçirerek cilde ferah bir his kazandırıyor.


Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel


Tavsiye edilen tüketici fiyatı:16,95TL


Neutrogena Pembe Greyfurt Yüz Temizleme Jeli

Tavsiye edilen tüketici fiyatı:16,95TL







3 yorum:

  1. Bir de Amerikada "kahve icmek sivilce yapar" derler ne alaka ben hamileyken kahveyi birktim ama yuzum carsamba pazari gibiydi

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena nın ürünleri gerçekten anti kozmetik.. ben beğenerek kullanıyorum ve doktorlar da tavsiye ediyor.. tabi cilt genetiğini, tipini, temizliğini ve yeme alışkanlıklarını unutmamak şartıyla..

    YanıtlaSil
  3. Tüm sorularımıza gereken cevapları bulduk Güzellik Merkezleri olarak bu bilgiler için size teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil