Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

30 Kasım 2010 Salı

Tığ İşi Bebek Patiği Modelleri

Kız annesi olmamdan dolayı herhalde, hep gidiyorum gidiyorum kız çocuklar ile ilgili modeller buluyorum. Aşağıdaki patik modellerini çok beğendim.Kendim hayatta yapamam.O kadar marifetli değilimdir. Ama marifetli hanımları iş başına çağırıyorum :-)






Hepsi ve daha fazlası için tıklayın

3 yorum:

  1. Canım bunlara bayıldım ben.
    Nasıl yapıldığına dair tarif ve ya sayıları var mı elinde? Ben de yapmak istiyorummm.(Zühal Yılmaz Bekin) :))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Zühalcim, gerçekten çok güzeller.Ama nasıl yapıldığına dair tarif,sayı falan yok, ve inan ki hiçbir fikrim de yok.Ben sadece bakıcıyım:))) Bakıyorum, iç çekiyorum, ama yapamıyorum.Ama sen tığ işinden anlıyorsan ayak ölçüsüne göre falan yapabilirsin belki.Resmin üzerini tıkladığında da resim biraz daha büyüyor.
    Sevgiler...Tatlı oğluşunu da öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. bunlar çok güzel bende yakında bir kız annesi olmayı bekliyorum ve bu modellere bayıldım yapmaya başlıyorum hemen kendime göre size biraz tarif edeyim, tabandan başlıyorsunuz istediğiniz sayıda zincir çekerek ama genel olarak 15-18 sayı yetiyor üstünü sıkı iğneyle dönerek örüyorsunuz sadece uçlarda örgüyü bozmayacak şekilde 2-4 sayı artırıyorsunuz karar verdiğiniz ölçüde patiğin üst kısmına geçiyorsunuz ne kadar açıklayıcı oldu bilmiyorum ama aşağıdaki linke bakarsanız bu tarz patiklerin yapılışı genelde aynı olduğu için örnek olabilir tüm annelere ve bebişlerine sevgilerle.....

    http://www.youtube.com/watch?v=e7TCpHbNPCs&feature=related

    YanıtlaSil