Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

25 Ekim 2010 Pazartesi

Kusursuz Annenin El Kitabı

Bugün yeni bir kitap aldım."Kusursuz Annenin El Kitabı".Öncelikle adı etkiledi beni.Sonra kitabın kapak dizaynı.Tabi her zaman böyle adına ve kapağına bakarak kitap almam ama ara sıra da olmuyor değil yani. Kitaba henüz başlamadım ama eğlenmek için ve hoşça vakit geçirmek için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum.Şöyle bir karıştırdığımda pek de Türk annelerine hitap etmediği anlaşılıyor.Ama olsun.Bakalım Amerikalı anneler kusursuz olmak için neler yapıyorlarmış?Kitabı okuduktan sonra beğendiğim şeyleri mutlaka bloga yazacağım, belki birimizin işine yarar.

İşte kitabın arka kapağında yazanlar.(Yani bu kitabı almam konusunda beni ikna eden yazılar.)
"Yeni gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları, hızlı güzellik tüyoları ve kolay egzersizler, ilişki tavsiyeleri, uyku, seks (ya da her ikisinin eksikliği!) ve iş-yaşam dengesi... Kusursuz Annenin El Kitabı, yeni hayatınızın her türlü zorluğuna karşın hayatta kalmanıza destek oluyor. Moda ve yaşam-stil editörü Grace Saunders iki çocuklu bir anne olarak hem kendi tecrübelerini sizlerle paylaşıyor hem de ailesi ve arkadaşlarının arasındaki sayısız anneye sorular soruyor: İyi bir uyku nasıl çekilir, doğru beslenmenin yolları, fıstık gibi görünmek için ne yapmak lazım vs...


Pratik önerilerin, faydalı ipuçlarının ve kurnaz numaraların yer aldığı bu kitap, anneler için vazgeçilmez.

“Grace, anne olmanın getirdiği kaosu, eğlenceyi ve enerjiyi bir araya topluyor. Bu kitap, sizin için özel harmanlanmış bir kişisel stilist, yaşam koçu ve bir kutu çikolata karışımı gibi!

Anneliğe onsuz başlamayın!”

Publishers Weekly

“Annelik klişesi yıkılıyor, yerine yenisi konuluyor!”

Cosmopolitan "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder