Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

10 Ocak 2012 Salı

IKEA, ANTILOP mama sandalyesini ve BUSA oyun çadırını geri çağırıyor!!!

IKEA, 17389 numaralı tedarikçi tarafından üretilmiş ve üretim tarihi 2006/07 ila 2009/11 arasında olan ANTILOP mama sandalyesine sahip müşterilerini, en kısa sürede Müşteri Hizmetleri ile temasa geçmeye çağırıyor.

IKEA’ya ANTILOP mama sandalyesinin kemerinin beklenmedik şekilde açıldığına dair birkaç müşteriden geri bildirimler ulaşmıştır.
IKEA, ANTILOP mama sandalyesi satın almış müşterilerinin, sandalyenin altındaki tedarikçi numarasını kontrol etmesini rica etmektedir.

Tedarikçi numarası 17389 ise ve üretim tarihi (yıl/ay olarak) 2006/07-2009/11 arasındaysa, en kısa zamanda İade ve Değişim bölümünü ziyaret ederek veya 444 4 532 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleri ile temasa geçerek ücretsiz yeni bir kemer almanız önemle rica olunur.

Bu olaydan diğer mama sandalyeleri etkilenmemiştir.

IKEA, BUSA çocuklar için katlanan oyun çadırı sahibi tüm müşterilerinin en kısa sürede çadırı herhangi bir IKEA mağazasına iade etmesini önemle rica etmektedir.

Kullanım sırasında çadırın çelik iskeleti kırılabilir. Bu durum sivri çelik uçların çadır kumaşını delerek dışarı çıkmasına ve, çadırın içinde oynayan çocuğun yaralanmasına neden olabilir.

BUSA çocuk çadırı 1 Ağustos 2011 tarihinden beri tüm IKEA mağazalarında satışta bulunmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için 444 4 532 numaralı telefondan IKEA Müşteri Hizmetleri ile temasa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder