Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

1 Ekim 2011 Cumartesi

Disney On Ice - Prensesler ve Kahramanlar


İstanbul' da oturanlar müjde...Disney On Ice - Prensesler ve Kahramanlar gösterisi 6 Ekim - 16 Ekim tarihleri arası İstanbul'da. Ankara'ya gelmemsi beni ve kızımı çok üzse de bu duyuruyu yapmak istedim.Eh artık gidenler anlatırlar ve fotoğraflarını paylaşırlar bizimle. İşte ayrıntılar;
Disney’in en sevilen karakterlerinin boy gösterdiği “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”da; sekiz Disney prensesinin sadık prensleri yardımıyla dileklerinin gerçekleşmesi, artistik patinaj ve zarif akrobatik gösterilerle buz üstünde canlanıyor. Dünyada büyük yankı uyandıran “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar” adlı buz gösterisi 06 - 16 Ekim tarihlerinde Avrupa turnesine İstanbul’dan başlıyor.
Sevimli peri Tinker Bell’in anlatımıyla; Küçük Denizkızı Ariel, Güzel ve Çirkin Belle, Sindirella, Kurbağa Prenses Tiana, Alaaddin’den Yasemin, Uyuyan Güzel Aurora, Rapunzel ve Pamuk Prenses‘in dileklerinin kabul olduğu ve düşlerinin gerçekleştiği eşsiz gösteride, masallar gerçeğe dönüşüyor… Tinker Bell’in peri tozuyla sihirli bir dünyanın kapılarını araladığı “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”da, “Uyuyan Güzel Aurora” ve Rapunzel” Türkiye’ye ilk kez geliyor.

Mickey Mouse, Minnie Mouse ve Goofy’nin arkadaşlarını yalnız bırakmadığı, danslar ve şarkılarla onlara eşlik ettiği “Disney On Ice – Prensesler ve Kahramanlar”, İstanbul’un en büyük gösteri merkezi olarak çok yakında kapılarını açacak ORA Arena’da, 06 - 16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşiyor. Çocukların aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşayacağı bu sihirli buz gösterisini sakın kaçırmayın!


Biletler Biletix de...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder