Araştıran,okuyan,soran soruşturan 2 çocuklu annenin işinize yarar,hoşunuza gider, ilginizi çeker dedikleri...

28 Aralık 2010 Salı

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali


Kısa süre önce İspanya'da galası yapılan yepyeni müzikli sahne gösterisi “Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali” dünya turnesine devam ediyor. Küçük Denizkızı, Aladdin ve Disney/Pixar'ın Oyuncak Hikayesi'nden dostları ile birlikte dünyayı eğlendiren Mickey Mouse, ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda 27 Ocak’ta Türkiye’ye geliyor.
Şimdi nasıl insan İstanbul'da olmak istemez? Neden böyle güzel etkinlikler sadece İstanbul'da olur? İstanbul'da olanların kaçırmaması gereken, çocukları ile bereber harika vakit geçirebilecekleri süper bir etkinlik bence.
İşte ayrıntılar . 
Süper müzik, süper dans, süper eğlence...
Birbirinden ünlü yıldızlarla dolu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”nin Türkiye’ye gelmesine çok az kaldı. Mickey Mouse’un,  Aladdin, Küçük Denizkızı ve Disney/Pixar’dan Oyuncak Hikayesi gibi gişe rekortmeni filmlerdeki dostlarıyla rol aldığı “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” için geri sayım başladı!

ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda Türkiye’ye gelecek gösteride seyirciler, hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney’in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remix’lerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek.

Tüm aileye yönelik bu müzik şölenine katılacak 25'ten fazla Disney yıldızı arasında; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ile Goofy, Ariel, Sebastian ile Ursula, Yasemin, Aladdin ile Cin, Woody, Buzz ve Jessie rol alıyor.

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivalin’de yerinizde duramayacak, en sevdiğiniz Disney kahramanları ile dans edecek, şarkı söyleyecek ve kahkahalar atacaksınız! Anısı ömür boyu unutulmayacak bu eğlenceli müzik festivaline katılmak için biletinizi almayı unutmayın.

Biletler burada 

Işıltılı kostümler, yüksek enerjili dans figürleri, ultramodern şarkılar ve tüm zamanların en büyük yıldızlarını aynı gösteride buluşturan Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Türkiye’ye getiriliyor.

Ayrıntılı Bilgi    



Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’nin Konusu:

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali, sahne arkasındaki telaşı gösteren son derece eğlenceli bir video ile başlıyor. Arka plandaki curcuna sahneye taşarken, herkes Mickey’nin gösterişli girişi ile eğlenmeye başlıyor.

Seyirciler çok geçmeden Aladdin, Yasemin ve Cin’le hip-hop ritimleri, baş döndüren akrobasi hareketleri, uçan halılar ve sihirli değişimlerle dolu bir dünyaya ortak oluyor. Gösteri boyunca Denizin altında Ariel ve Sebastian ile buluşup reggae ritmine kapılan, Woodie, Buzz ve Jessie’den rodeo tarzı boogie yapmayı öğreniyor.

Bu bilgilerin kaynağı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder